zaterdag, april 15, 2017

Wholistische bewegingsoefeningen

Naar aanleiding van de introductie van Basisoefening 1 wil ik het Wholism Project weer eens onder de aandacht brengen.

Het Wholism Project is een spiritueel geleid Project dat bedoeld is om Aarde, mens, dier en plant te ondersteunen in de ontwikkeling naar de kosmische dag, een nieuwe tijd met volkomen nieuwe spelregels. Deze ondersteuning vindt plaats in de vorm van Verbindingen, behandelingen en oefeningen.


Verbindingen
De laatste tijd lijken steeds meer mensen zich ervan bewust worden dat de omgevingsstraling door de huidige technologische ontwikkelingen de spuigaten uitloopt. Als je er gevoelig voor bent, merk je ook dat het je stoort. Minder bekend is dat je er ook wat aan kunt doen met behulp van de Neutralisatie Verbindingen van het Wholism Project.
Behalve de Verbindingen om de toenemende omgevingsstraling te neutraliseren, zijn er verschillende Verbindingen die je helpen om allerlei andere aspecten van je leefomgeving te optimaliseren.
Hier een totaal overzicht van de Verbindingen.

Behandelingen
De behandelingen van het Wholism Project helpen je om je onverwerkte verleden, uit dit en andere levens, te verwerken. In het groeiende aanbod zijn zowel algemene behandelingen die je ontwikkeling richting kosmische dag ten goede komen opgenomen, als behandelingen voor specifieke problemen. Door het verwerken van onverwerkt verleden pak je de oorzaak van geestelijke en lichamelijke problemen aan en kun je jezelf bevrijden van de ballast die je ontwikkeling naar de kosmische dag in de weg staat.

Wholistische bewegingsoefeningen 
Wholistische bewegingsoefeningen © zijn kosmische dag bewegingsoefeningen die geleid ontwikkeld zijn door Bas en Marieke van Woelderen van het Wholism Project. Basisoefening 1, de eerste Wholistische bewegingsoefening, is in februari 2017 geïntroduceerd.
Hier kun je lezen over de werking van Wholistische bewegingsoefeningen en hoe je Basisoefening 1 kunt leren.

In de loop der jaren heeft het Wholism Project mij veel gebracht. Het Project is ook in praktische zin Wholistisch. Je hoeft niet hap-snap op zoek naar een behandeling voor dit of een geneesmethode voor dat, een voedingssupplement hiervoor en een oefening daarvoor of een bewegingsmethode: alles zit onder één dak en is op elkaar afgestemd en versterkt elkaar.

Als Project Partner kan ik je een kennismaking dan ook van harte aanbevelen. Begin bijvoorbeeld met deze introductie. En als je vragen hebt, kun je natuurlijk contact met mij opnemen.





Geen opmerkingen: